fbpx

Slide 100-tals avtal med flyg och hotell Slide Självbokningssystem Slide 24-timmars service Slide Flygtaxi i tid Du ser:
En lyckad affärsresa

Vi ser:

För oss är det en sport att hitta den optimala flygbiljetten

Som Affärsresekund till Travel Team får ni en service och omtanke utöver det vanliga. Ditt dedikerade Team kommer att göra det lilla extra för att hitta bästa pris på biljetten, rätt hyrbil samt ett fönsterbord på din favoritrestaurang.

Det faktum att ni som kund ska spara både tid och pengar är för oss en självklarhet.

Med eget reskonto och onlinebokning i kombination personlig service gör vi ert resande enkelt, tryggt och ekonomiskt. Som partner till Egencia/Expedia Inc - Världens största reseföretag - har vi rätt avtal med flygbolag och över 190 000 hotell världen över. Detta borgar för att du alltid får rätt pris och rätt förutsättningar för en behaglig resa.

Din personliga service är bara ett mail eller ett telefonsamtal bort och vill du boka på egen hand finns vår självbokningsportal tillgänglig, laddad med hundratals leverantörsavtal världen över dygnet runt.

Med vår långa erfarenhet, våra kontakter och genvägar ser vi till att du hamnar där du tänkt dig. Familjärt och pålitligt. Tryggt och säkert.

Sugen på att prata affärsresor?

021-41 00 26

Vill du veta mer?

Affärsresor i detalj

För att resehanteringen ska bli effektiv måste den också vara enkel. Ett kort, ett resekonto, en egen bokningssida och personlig service bara ett telefonsamtal bort gör att ni inte behöver lägga för mycket tid och energi på det dagliga resandet. Våra system väljer per automatik ut de mest ekonomiska alternativen och med några knapptryckningar är resan bokad. Alla kostnader samlas på ett resekonto där ni har full kontroll över resandet och med enkelhet kan plocka statistik.
Oavsett vart på jorden du befinner dig eller är på väg till, tar vi hand om dina ombokningar, avbokningar samt akuta nybokningar av flyg, hotell och hyrbilar. För dig som resenär innebär tillgången till vår nordiska 24-timmars service dels att du kan få hjälp vid oförutsedda händelser men dessutom att utställda biljetter kan regleras via samma kanaler som under dagtid. Som vår samarbetspartner har dom tillgång till dina profiler och kundavtal vilket innebär att de kan utföra samma tjänster som vi kan göra på dagtid.
Med ett eget självbokningssystem bokar du flyg (även lågprisflyg), tåg, hotell, hyrbil och flygtaxi på vår webbsida som är tillgänglig dygnet runt. Du kan även se flyg- och tågresor på samma bokningssida så att du lätt kan jämföra tid- och prisskillnader. Här finns också möjligheten att ladda in era egna företagsavtal samt företagets resepolicy. Den smarta lösningen för enklare resebokningar.
Med en mobilapp bokar du enkelt flyg- och tågresor samt hotell via mobilen med alla fördelar som finns i vanliga självbokningssystemet. Dina profiler följer självklart med, liksom företagets resepolicy och avtalspriser. Det gör bokningen ovanligt enkel och smidig och ger också tryggheten att resepolicyn följs.
För att kunna erbjuda affärsresenärer och deras företag bästa möjliga administrativ rutiner i samband med affärsresande har vi valt att samarbeta med First Card. Som avtalskund till Travel Team ingår förmånen med ett upplägg av resebyråkonto via First Card som innebär en förenklad administration, upp till 45 dagars kredit och en förmånlig tilläggsförsäkring för resenären.
Resestatistik hjälper ditt företag att få en överblick över ert resande. Statistiken ger er ett underlag för miljökompensering och dessutom ett underlag för att kunna göra avtal med flygbolag, hotell och andra leverantörer. Smidig sammanställning för ordning och reda: Basstatistik, kundanpassad statistik och miljöstatistik.

Karibien – lika fantastiskt som det låter!

80 återförsäljare utbildas och utvecklas... i shorts

Fira konferensrum under hela resan

5 paradisöar på 6 dagar

En glimt av Miami

Ett dopp i Maltas blå lagun

300 försäkringskonsulter mötes och utvecklas

Galamiddag i det gamla stenbrottet

Egen aktivitet, simma med tonfisk eller 7000 års historia

Flygplatstransfer i en Maltesisk Gulet-båt

Barcelona, storstaden vid stranden

Styrelsemöte med ”guldkant”

Möte med Medelhavet som granne

Cavaprovning på vingården, Pere Ventura

Gaudi, hur tänkte han?

Moskva – märklig och mäktig upplevelse!

En upplevelse utöver de vanliga

45 konsulter jobbar igenom interna rutiner

Röda Torget, mäktig och annorlunda upplevelse

Kulinarisk upplevelse